Hopp til innholdet

Brukervillkår

Disse vilkårene og betingelsene («Avtalen») styrer bruken av Elfons-nettstedet («Nettstedet») og tjenestene som tilbys av Elfons («vi», «oss» eller «vår»). Ved å få tilgang til eller bruke vårt nettsted og våre tjenester, godtar du å være bundet av denne avtalen.

Tekst anmeldt av: Bjørn Mildal Gabrielsen den 6 juli 2023

Content here
 1. Bruk av nettstedet
  1.1 Kvalifikasjoner: Du må være minst 18 år gammel og ha den juridiske kapasiteten til å inngå en bindende avtale for å bruke vårt nettsted og våre tjenester.

1.2 Kontooppretting: For å få tilgang til visse funksjoner på nettstedet kan du bli pålagt å opprette en konto. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til kontoinformasjonen din og for alle aktiviteter som skjer under kontoen din.

1.3 Brukerforpliktelser: Du samtykker i å bruke nettstedet og tjenestene bare til lovlige formål og i samsvar med denne avtalen. Du skal ikke engasjere deg i noen aktivitet som kan forstyrre eller forstyrre nettstedets funksjon eller kompromittere dets sikkerhet.

 1. Leverte tjenester
  2.1 Sammenligningstjeneste: Elfons tilbyr en sammenligningstjeneste for å hjelpe brukere med å finne og sammenligne strømavtaler fra forskjellige leverandører. Vi streber etter å gi nøyaktig og oppdatert informasjon, men vi garanterer ikke tilgjengeligheten, nøyaktigheten eller fullstendigheten av avtalene eller informasjonen som vises på nettstedet vårt.

2.2 Tredjepartsleverandører: Vi kan gi lenker eller informasjon om tredjepartsleverandører eller deres tjenester. Vi er ikke ansvarlige for handlingene, produktene eller tjenestene til disse tredjepartsleverandørene. Enhver interaksjon eller transaksjon med tredjepartsleverandører er utelukkende mellom deg og leverandøren.

 1. Immaterielle rettigheter
  3.1 Eierskap: Alle immaterielle rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerker og logoer, knyttet til Elfons og nettstedet, eies av oss eller våre lisensgivere.

3.2 Begrenset lisens: Vi gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar lisens til å få tilgang til og bruke nettstedet for personlige og ikke-kommersielle formål, underlagt denne avtalen.

 1. Ansvarsbegrensning
  4.1 Fraskrivelse: I den grad tillatt i henhold til gjeldende lov, skal ikke Elfons og dets ansatte, direktører, ansatte ogagenter være ansvarlige for indirekte, tilfeldige, spesielle, følgeskader eller straffeskader som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av nettstedet eller tjenestene.

4.2 Ingen garanti: Vi garanterer ikke at nettstedet eller tjenestene vil være feilfrie, uavbrutte eller fri for virus eller andre skadelige komponenter. Nettstedet og tjenestene leveres «som de er» og «som tilgjengelig» uten noen garantier.

 1. Personvern
  5.1 Personvernerklæring: Innsamling, bruk og offentliggjøring av personlig informasjon er regulert av personvernerklæringen vår. Ved å bruke nettstedet og tjenestene våre samtykker du til innsamling og behandling av din personlige informasjon som beskrevet i personvernerklæringen.
 2. Endringer i avtalen
  6.1 Endringer i avtalen: Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere denne avtalen når som helst uten forhåndsvarsel. Det er ditt ansvar å gjennomgå denne avtalen jevnlig for eventuelle endringer. Din fortsatte bruk av nettstedet og tjenestene etter eventuelle endringer utgjør din aksept av den reviderte avtalen.
 3. Lovvalg og jurisdiksjon
  7.1 Lovvalg: Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge, uten hensyn til kollisjonsrettslige prinsipper.

7.2 Jurisdiksjon: Enhver tvist som oppstår i forbindelse med eller som følge av denne avtalen skal være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i Norge.